xpand digital agency with human intent

НетСърф

Home / Project Detail

За НетСърф

– Страшни пичаги

– професионалисти 

– Хора с ценности 

– Лесна работа 

– Страхотно отношение

Какво правим:

ЗА ТЕБЕ НЕТСЪРФ ГОВОРИ
Йоана Димитрова Управител в PRIZNI

"Млад екип от професионалисти в своите области – ентусиасти със свежи идеи! Голяма подкрепа при нужда от SEO оптимизиране и online реклама. Препоръчвам на всеки, който има нужда от помощ в изграждането на концепция за облик на сайт и стратегия за дигитален маркетинг.."

Илия Божански NetSurf

"Имам щастието все още да работя с xpand, млад екип от ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, които работят индивидуално с клиента. Подхождат индивидуално и с клиентите на клиента, съобразяват се за типа бизнес, региона, в който се намира бизнес, текущата аудитория на бизнеса, целите на бизнеса... Най - важното за мен обаче, е това, че са проактивни, иновативни и отговорни!

Цветомир Цветков Собственик NetSurf

"Райчо/ xpand. е страхотен професионалист със мнение в много аспекти на бизнеса, това му качество и благият му характер му дава възможност да бъде на разположение и да участва във всички аспекти на маркетинга и продажбите в нашата компания, в много случаи това е извън договорените ангажименти към нас. Комуникира се мн приятно и лесно, чудесен синхрон със целият екип. Възприемам го като наш човек, част от компанията, а това означава, че му имаме огромно доверие.."

ДА СЪЗДАДЕМ
НЕЩО ЯКО ЗАЕДНО?

ДИГИТАЛНА ФАБРИКА ЗА БИЗНЕСИ

Да кажа здравей