xpand digital agency with human intent

Hue HE:

мразим понеделниците. спим достатъчно. делим на малки и големи. се щадим. заносваме бирата. смятаме че още четеш. спестяваме мнение. хабим хартията. искаме да сме големи. си слагаме рамки. сме безгрешни. обичаме стереотипите. танцуваме. харесваме стандартите.

Agency

Break the rules. Think bigger. Get sh*t done.

Xpand.

дигитална агенция, която се стреми да създаде или затвърди вашето присъствие в дигиталното пространство без значение дали бизнеса е тепърва прохождащ или е утвърден на пазара.

 

Професионалният опит в комбинация с интуицията за успех, ни помагат да се открие пред нас безкрайно пространство от идеи отвъд тривиалността и по този начин значително да увеличим потенциала за продажби и реализации в следствие на което да надхвърлим досегашния успех на нашите клиенти.

 

The Team

Нашият Креативен Колектив

Запознайте се с нашият креативен колектив!

Дигитални решения за твоя бизнес

Ние вярваме, че бизнесът се нуждае от дигитално позициониране, за това и искаме да предоставим услуга, която да даде цялостна дигитална трансформация и въведение в новото нормално.

Нужно е адаптиране 🔥 🔥 🔥 ,

Партньори

Превърнали се в приятели

New VISION

Обичайният възглед за диглен успех е предоставянето на функционални решения “на време” и “в рамките на бюджета”.

Направи и забрави. Което води до скъпи яхти без кормило, които изглеждат като моторни лодки, но се представят като гумени.

Агенциите се научиха  да бъдат възнаграждавани  за доставка, а не за фиксални резултати.Този модел е счупен.


А ние така проектирахме агенцията.

Работейки в приятелски взаимоотношения, с дълбока потребителска съпричаснот и емпатия. Екип, парньорство, мотивирано от споделен успех.

това ни определя.

__от:

__към:

ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ И ПОДРЪЖКА

Изработка на сайт и подръжка

Искаш да достигнеш до потенциалните си клиенти онлайн и се нуждаеш от страхотен сайт за целта. Ние от Xpand сме насреща. Сайтове за услуги, онлайн магазини, хотели и още много други са част от нашето портфолио. Премини заедно с нас пътешествието по създаване на уебсайт за твоя бизнес.
Безплатна Консултация

ОНЛАЙН РЕКЛАМА

Онлайн Реклама

В 21 век почти всички хора използват интернет ежедневно. Това е причината онлайн рекламата да е най-силният инструмент за намиране на нови клиенти днес. Ние сме сертифицирани професионалисти в Google и Facebook рекламите и нямаме търпение да ти помогнем да намериш нови клиенти за твоя бизнес.
Безплатна Консултация

SEO Оптимизация

SEO Оптимизация

Google е любимият помощник на всички в намирането на информация, услуги и продукти. Ние ще оптимизираме твоя сайт според най-добрите световни практики и ще му помогнем да привлече възможно най-много клиенти от търсачките.
Безплатна Консултация

Промотиране на мобилно приложение

Промотиране на мобилно приложение

Имаш мобилно приложение и искаш да увеличиш многократно изтеглянията. Ние от Xpand сме твоите хора. Ще оптимизираме приложението ти за повече органични изтегляния и ще докараме нови потребители чрез платена реклама в социалните мрежи и Google.
Безплатна Консултация

Интегриране на проследяваща структура

Интегриранена проследяваща структура

Проследяването на данните е от ключово значение за успех във днешни времена. И това е стъпка номер две, която трябва да предпиемем за да бъдем сигурни в успеха на вашите реклами.
Безплатна Консултация

Email Маркетинг

Email Маркетинг

Помагаме на твоя бизнес да събере аудитория и регулярно да достига до нея с помощта на Email Marketing. Маркетинга чрез email е най-евтиният начин за ангажиране на потребителите и задържането им като клиенти. С наша помощ email листа на твоя бизнес ще расте, а клиентите ще се увеличават.
Безплатна Консултация

Започваме ли?

Всеки отговор е приемлив!

Hero Brand? Here is a brief ↓

Да кажа здравей